måndag 14 maj 2012

Ansiktsuttryck...

Vet ni, en av dom roligaste grejer jag tycker om att teckna är ansiktsuttryck! Särskilt om det är extrema ansiktsuttryck, som om nån är väldigt ledsen eller väldigt arg eller kanske superbesviken. Jag tycker dessutom det är rätt interesant hur olik man kan se ut om amn gör en viss min... jag kan tillexempel skrynkla ihop hela mitt ansikte som ett russin och inte se särskilt snygg ut när jag gör det, och framför allt är jag inte alls så lik mitt normala jag. (Min kompisar brukar säga att jag gör massor av grimarser när jag pratar så vem vet... Russin-fejs-Carromic kanske är mitt normala jag?) Vad tycker ni är skojigast att teckna? Är det att designa kläderna figurerna har? Djur? bilar? Att färglägga bilderna? Alla tycker ju olika....

Här ovan ahr jag bifogat några bilder från ett projekt jag jobbar med just nu (det är inte ifrån Bleckmossen) med två figurer och lite olika ansiktsuttryck dom göra. Blonda killen Katsu är mest extrem, men det passar hans personlighet!


ha det gött så länge!

6 kommentarer:

 1. najjs :D allt är kul att teckna, men ögon är nog roligast att teckna ^^ vad är det för projekt du jobbar med? och vart kan man få tag på psychofobia?? (rättstavat??) :3

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är roligast att måla med tusch. Enklast också!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är roligast att färglägga ^^
  Jag brukar sitta och färglägga i gamla målarböcker, sen jag var liten, när jag har lust att bara färglägga :p

  SvaraRadera
 4. Jag är inte den bästa på att rita, men jag gillar att rita kläder!
  Och det ska vara mycket färger på dom för det blir roligare så! ^3^

  SvaraRadera
 5. är väldigt kul att måla fejs ja också tycker jaaa!!! är däremot inte så mycet för tusch...

  SvaraRadera
 6. Blondinen liknar Vincent fett mycket ^^

  SvaraRadera