onsdag 16 maj 2012

Missa inte den bästigaste tävlingen imorgon!

suck, idag har jag verkligen inte haft nån lust att jobba alls. Ingenting alls. (fast jag har förstås jobbat lite grann ändå) Men mest har jag suttit och klurat på värsta bra tävlingen att ha imorgon... Jag har nämligen några fin-fina priser här som ligger bredvid mig och bara väntar på att få komma till ett nytt hem! Därför ska ajg göra en lite häftigare tävling, och ajg tror faktiskt att jag kommit på en riktigt bra en. Men vad det är får ni se imorgon, och oxå vad dom fina priserna kommer att vara!

Men nu ska jag nog sluta för idag, måste hinna fixa mat och sånt - för jag ska på bio ikväll  (Dark Shadows med Johnny Depp, och en av mina favorit regisörer Tim Burton!)

ha det gött till imorgon!
//Carromic

3 kommentarer:

  1. Längtar tills imorgon! :)

    SvaraRadera
  2. Jag såg Dark Shadows på bio med min kompis i torsdags. Det var jättebra!! Fast hon tyckte bara den var läskig...

    SvaraRadera
  3. ååh, dark shadows! den ownade stort, Burton visade igen att han kan det där med film, - att han kan det bättre än alla andra!

    SvaraRadera