måndag 7 maj 2012

Tillbaka

Nu är Carromic tillbaka efter en sjukt kul seriemässa! Har haft en veckas "ledigt"!
Med "ledigt" menar jag att jag jobbat en massa med olika saker som INTE har varit teckning. Till exempel har jag installerat om hela min dator och skaffat Window 7. Pust! jobbigt! Det var en massa olika program som måste ominstalleras och som krånglade men nu är nästan allt på plats igen! Och som bonus fungerar min dator mycket bättre och är snabbare. Wohoo!
Men, nu är det tillbaka till ritbordet och fixa en massa grejer! här är en liten bild ifrån KP 10 i år... spännande! En otäck OND man med en maskinpistol! Farligt! Dom nya skurkarna är minsann inte att leka med...


//Carromic

4 kommentarer:

 1. En Torshammare, han har en Torshammare på handen! :O

  För alla som är intresserade så heter Tors hammare Mjölner ^^ (måste ju visa vad jag kan när jag får chansen ;P )

  SvaraRadera
 2. Bra att din dator funkar längtar till nästa nummer :)

  SvaraRadera
 3. Det här hör inte riktigt till inlägget, men måste bara säja att jag hittade Bleckmossen sjöhästens hemlighet på bilblioteket idag. Lånade den direkt, och den äger!
  Var verkligen superbra manus och teckingar. :)
  Så tack till er! :)

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera