torsdag 24 maj 2012

varmt... måste köpa shorts bums!

asså, WOW! Det är supervarmt just nu! Till alla er som kommer till KPs supercoola fest på Skansen på lördag: vi kommer få sjukt fint väder då! Perfekt liksom! Jag fick just höra av KP-Lukas (och en jätteduktig tjej som heter Lisa som fixar den här festen) att det kommer finnas en massa bord där man akn sitta och pyssla och teckna vid. Lukas sa att Oskar och jag kommer typ ha ett eget 'bås' att sitta vid... fast jag vill nog vara och pyssla lite vid borden oxå! Kan vi alla sitta bredvid varandra och rita och byta tips om olika saker!

Jag måste nog oxå komma ihåg att ta med en flaska vatten om det blir varmt, annars kommer jag bara göra av med alla mina pengar på att köpa dricka!

Det kommer finnas Bleckmossen-album att köpa på Skansen förstås - med lite extra tillbehör! Men om ni redan köpt ett och inte fått det signerat så går det jättebra att ta med sitt egna ex och få det signerat på plats om ni vill!


Tyvärr kommer jag nog inte kunna live-blogga ifrån Skansen, som jag gjorde från seriemässan. Men ajg lovar att skriva ett långt och bra blogg-inlägg om det sen! (undrar om jag kan få låna Mr Kims sjukt bra kamera och fota lite på skansen?)(jag ska fråga honom nästa gång jag träffar honom.... Kankse jag ska ta med honom till gammla Linköping och muta honom med glass? Dom har jättegod glass där!.. ja, det var en smart idé. Jag ska fråga honom om han vill gå dit imorgon bär han slutat jobbet! Glass på fredag låter ju jättegott! och som ett bra sätt att börja helgen...)


såg ni att ni kan rösta på vilken glass Siri är...? Såg just nu att INGEN tror att hon är en Magnum Mandel, haha! Vem är Magnum Mandel i Bleckmossen? Amir? Amandas pappa Hasse? Alex?

//Carromic


Min termometer säger att det är 24 grade här, fast det känns varamare tycker jag... Hur varmt är det där ni bor?

3 kommentarer:

  1. Elakingar! Sluta fixa allt skoj uppe i Stockholm och stick ner till Malmö istället- det är flera mil närmare Luxemburg där jag bor, dessutom så är jag skåning.

    SvaraRadera
  2. hos mig är det hela 32 grader i skuggan :P så skulle gärna komma dit där det är 24 grader hehe :D

    SvaraRadera
  3. Åh, jag vill också till Skansen och ha kul! Jaja, får väll trösta mej med glass, och det är cirka 24 grader där jag bor! :)

    SvaraRadera