tisdag 22 maj 2012

Varmt, Skansen och din pool kanske är ett badkar...(eller var det tvärtom?)

Puh, vad varmt det är nu! Sommaren har verkligen kommit till Sverige! Både på gott och ont... (eller tja, så vidare ont är det väl egentligen inte) Det är ju mysigt och soligt och varmt ute... men inne i min studio är det supervarmt och svettigt... jag måste nog iväg och hämta mina sjukt stora fläktar snart och stoppa in dom här så att jag kan blåsa lite sval luft på mig...

Ni glömer väl inte tävlingen förresten, mitt i all värme? Läs mer om den HÄR och om vad man kan vinna!

Idag har jag jobbat i omgångar med Bleckmossen, det är så varmt farmför min dator så jag har fått göra nåt annat lite då och då. Förra sommaren hade jag tur för det var inte så fint väder då (medan jag gjorde Bleckmossen albumet) så jag slapp sitta och vrålsvettas... fast det är ju kul med fint väder oxå för då kan man ju bada (om man har tur och bor nära en sjö eller ett badhus, eller till och med har lyxen att ha en egen pool) (Nej det räknas inte om man kallar sitt badkar för pool.) (om inte du kan simma åt minstone 5 simtag på längde i ditt badkar, då kan jag gå med på att det kan kallas pool)

//Carromic

ps, varför är Amir, Siri och Samine så... arga? Tuffa? bestämda? Läs KP 11 och se...

Förresten, ni vet väl att alla ni som prenumererar går in gratis på skansen (om ni anger ert prenumerations nummer i kassan) nu på lördag? (den 26 maj) Kp fyller ju 120 år och ordnar en massa sköj där- och naturligtvis kommer jag ock Oskar att vara där med. Och ge både författar-tips och tecknar tips! Hoppas vi ses, om ni har chnasen att komma dit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar