torsdag 14 juni 2012

Jobbar på... men inte med Bleckmossen...

Jag gör ju inte bara Bleckmossen - ibland jobbar jag med annat oxå. Och ibland så göra jag olika illustrationer till nyhets och bildbyrån TT-spektra. Dom säljer artiklar och bilder till andra tidningar, kanske till och med din hemstads tidning... Just nu håller ajg på att rita en bild till dom. Här ovanför får ni se en liten del av en bild till en artikel som jag gjorde för bara nån vecka sen... kanske har nitt sett eller får se den i en tidning nära er snart...


//Carromic

5 kommentarer:

 1. Ajg ajg på dig själv Carromic ;)

  SvaraRadera
 2. Dina teckningar brukar vara med i ÖP. Jag tycker att det skulle vara väldigt kul om du ritade en skräck-serie som man skulle kunna vinna/köpa.

  SvaraRadera
 3. Jag har tidningen som bilden är med i! Det är 66 saker att göra på sommarlovet bilden är ovanför!

  SvaraRadera
 4. Naaaaaw! Vad söt! Du ritar så fiiiiiint Carromic *känna sig avundsjuk*!

  SvaraRadera
 5. åååå,vaaaad fiiiiiiiiint. jaaaaaaag viiiiiiiiiill haaaaaaaa såååååååånt hååååååååår!!!!!!!!!!

  SvaraRadera