tisdag 12 juni 2012

Siri arg, Håkan förstår inte varför...

Just nu sitter jag och jobbar extramycket inför semestern! Massa Bleckmossen-jobb ska vara klara innan jag kan få lite ledigt! här får ni en liten, liten förhamdstitt (innan jag har ritat ut pratbubblorna) på Bleckmossen ifrån Kp 13 i år... En vääääldigt arg Siri och en förvånad/förvirrad Håkan... Varför är Siri så arg? En liten ledtråd: Det har att göra med vad som händer i sista episoden i äventyret 'Samine' (som går just nu i KP)

//Carromic

13 kommentarer:

 1. yeey, första kommentar =D. Nej men det ska bli spännande, LÄNGTAR!!!!!!

  SvaraRadera
 2. Somewhere over the rainbow13 juni 2012 15:50

  Yey, Håkan! 8D

  SvaraRadera
 3. Asså jag undrar jättemycket hur alla i bleckmosse-gänget tycker om Samine jag vet att Amir blev lite små kär,Emil vet inte,Siri sådär tror jag men Håkan hhhhhhhhmmmmmmm vet inte det ska bli spännande hejdå ha det så bra hälsar Anonyma tjejen.

  ps. älskar er serie mer för varje sekund!!!!! <3

  SvaraRadera
 4. Siri kanske är avundsjuk på Samine och håkan bah "Men hallå, hon är okej!"

  SvaraRadera
 5. I de gamla KP-tidningarna står det att man kan läsa alla avsnitt av Bleckmossen på KPwebben, men de verkar inte finnas. Inte heller går det att hitta testen som du länkade till här på hemsidan. Kan man läsa dem på internet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det fanns det förut men inte längre.

   Radera
 6. Siri tycker väl att Samine var över "gänget". Hon har ju liksom alltid varit hjärnan i gänget. Så ja, hon är väl lite avundsjuk helt enkelt. (tror jag alltså). Eller också bråkar de om Emil?

  SvaraRadera
 7. Håkan är så söt!
  Jag tycker att håkan och siri borde bli ihop. När dem har bråkat så mycket om emil och sen så blir dem helt plötsligt ihop.Så romantiskt!!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet han är urgullig<333

   Radera
  2. Men hur skulle Emil reaggera på det? Först massa kärlekstrubbel och sen helt plötsligt oälskad? Jag tycker att det vore osjysst mot Emil om siri och Håkan blev ihop, särskillt som han har haft det jobbigt med sin pappa och sånt ändå. jag tycker att det ska komma en ny kille till bleckmossen som siri blir ihop med, för även om jag älskar siri så tycker jag att Håkan och Emil passar så bra ihop!

   Radera
 8. Håkan och emil bara måste bli ihop. Annars blir jag sur haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag med, de är så söta ihop! Men jag tycker att Siri också ska få en kille, för jag gillar henne. Eller att hon iallafall inte ska behöva vara olyckligt kär i Emil längre

   Radera