tisdag 5 juni 2012

Tävlingsvinnare nummer fyra är...

...VIGGO från Häggenås!! Grattis, Viggo!! Ditt pris kommer snart med posten! Nu är det bara en enda vinnare kvar i denna tävling (men det kommer ju bli fler tävlingar här på bloggen!) och vem denna vinnare är får ni se i morgon!

Det är riktigt skönt att det är en slags lotteri-tävling där ajg drar en vinnare av alla er som skickat in. För på så vis så behöver inte jag dömma vem som är en värdig vinnare... Oftast vill jag att alla ska vinna, vi brukar alltid få in så många tok-bra grejer från er!! Nu är det slumpen som avgör så då slipper jag känna mig elak...

//Carromic

1 kommentar:

  1. Hej! tack så hemskt mycket för priset! Jag fick serien med posten idag och läste ut den direkt. Superbra! Hoppas verkligen att det kommer fler serier av er, för dom äger verkligen fett!
    /MVH Viggo

    SvaraRadera