fredag 29 juni 2012

Vad tycker du om samlingsbok?

I senaste numret av Bild & Bubbla (Seriefrämjandets tidning) finns en recension av "Bleckmossen – Sjöhästens hemlighet". Det står bland annat så här:

"Teckningarna är gjorda klassisk "shonen-stil" med mycket överspel och chibi-figurer. Vilket passar den vildsinta handlingen väl. Både manus och teckningar är alltså välgjorda och underhållande. Det är fart och fläkt och mycket roligt."

Recensenten tycker också att det borde ges ut ett samlingsalbum med alla gamla KP-avsnitt. Hmm... Detta har jag och Carromic och förlaget pratat om många gånger. Men när är bästa tidpunkten? Borde det komma ännu ett långt fristående äventyr innan samlingsboken? Eller bör den ges ut snarast?

Vad tycker du – kommentera!

/Oskar.

20 kommentarer:

 1. Jag tycker att ett samlingsalbum verkar kul och tycker verkligen nu ska publicera ett sånt!

  SvaraRadera
 2. Somewhere over the rainbow30 juni 2012 19:11

  Jag tycker att ni ska publicera ett samlingsalbum med alla Bleckmossen-avsnitt från allra första början, även då Carromic inte tecknade ^^ Det kan ni göra snart, så kan ett annat fristående kanske komma ut senare? c:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med rainbow till 100% här~ :) Ett samlingsalbum med alla avsnitt (så även då Keigo-Mak tecknade) skulle vara riktigt nice~! :3 <3 Och med alla specialavsnitt osv~ 8'D

   Radera
  2. Jag håller också med! ;)

   Radera
  3. Jag håller helt klart med!! :D

   Radera
 3. Jag håller med somwhere over the rainbow!

  SvaraRadera
 4. jag tycker värkligen att ni ska göra det!!!
  Jag håller också med somewhere over the rainbow

  SvaraRadera
 5. HelloColdWorld3 juli 2012 10:11

  Samlingsalbum... *-* *tindrande ögon* DET MÅSTE NI GÖRA SNÄLLA CARROMIC OCH OSKAR DET VORE MIN DRÖM! Jag skulle köpa typ åtta stycken! :3//Galet Bleckmosssen fan :D

  SvaraRadera
 6. Jag håller med alla ovanstående :D det hade varit jättenajs med ett eller flera samlingsalbum, speciellt då jag inte har de gamla kp-tidningarna med början av serien. Så det skulle vara väldigt uppskattat. Ett nytt album hade också varit coolt, men kanske efter samlingsalbumen..?

  SvaraRadera
 7. Samlingsalbum!!! :D Har längtat i flera år efter det ;)

  SvaraRadera
 8. Samlingsalbum. NU. :D

  SvaraRadera
 9. Samlingsalbum!! Men ett nytt äventyr hade inte varit så dåligt!! :))

  SvaraRadera
 10. Samlingsalbum helt klart! Helst nu i sommar ;)

  SvaraRadera
 11. Samlingsalbumet först tycker jag, sedan, lite senare, kanske ett till nytt äventyr kan komma ut som bok för att då kan ju Amanda, Håkan, Alex m.m vara med mer......

  SvaraRadera
 12. Jag skulle älska om ni gjorde samlingsalbum! Gärna med alla serier som ni gjort sedan 2006 (fast då blir de väl uppdelade...). I sådanafall tycker jag att de borde komma ut snart, för jag har nämligen inte läst de första åren utan började läsa de ca år 2010 *3* ... Jag tycker även att ni borde göra en till bok fast som ett långt äventyr mitt i serien, och inte speciellt kort (som det är i KP...). Det skulle vara så awesomigt! Älskar blekemossen och Carromics stil! Ni borde även göra en annan manga, som inte är Blekmossen ^-^. Men åter till frågan, jag tycker att samlingsalbumet ska ges ut så snarast som möjligt och att ni sedan gör ett långt äventyr.

  SvaraRadera
 13. Så tjockt samlings album som möjligt! Så vänta liiiiite till plz <333 x3

  SvaraRadera
 14. samlingsalbum nu, äventyr sen, och sen kanske ett nytt samlingsalbum!! ^^

  SvaraRadera
 15. Vore skojigt att läsa. Är 19 nu och har slängt mina tjocka buntar KP TROTS att jag gillade serien väldigt mycket. Prioriteringar helt enkelt.
  Ett samlingsalbum skulle jag köpa direkt :)

  SvaraRadera
 16. Tycker verkligen att det skulle vara kul att ha ett samlingsalbum! Jag började läsa det för jätte länge sen, är 16 nu och skulle verkligen älska att läsa allt igen :)

  SvaraRadera