tisdag 31 juli 2012

Carromic kommer till Karlstad!


Mer jobb idag. Jobb, jobb, jobb. Och jag har även pratat mer med Pernilla, den lärare som ordnat manga-kursen som ajg ska hålla den 24 Augusti på Nya Elementar i Bromma. Så om nån av er elever vill tacka nån för att ni fått möjligheten att ha den här kursen så är det henne!

Senare i år kommer jag även att hålla en kurs för alla som vill komma (det kommer noga att kosta nåt, men hur mycket är det inte jag som bestämmer. Mer info om detta kommer att komma upp senare)... men INTE i bromma, utan i....... *trumvirvel*.......

KARLSTAD!

Japp! Alla ni som bor runt omkring Karlstad i Värmland kommer ha chansen att, under höstlovet, gå en mangakurs med mig. Det är ju lite långt bort ännu, men jag ville bara informera er om att det finns andra tillfällen att träffa mig! Dessutom är ju en kurs som inte, för en gångs skull, är i Stockholm! (jag vet, det rä ju långt bort om man typ bor i Luleå... suck... men vem vet? Vi kanske kommer upp till vackra Norrland nån gång?)

Närmast är förståss Göteborg och bokmässan där! på fredagen och Lördagen den 28-29 september kommer vi att finnas där och signera böcker eller bara prata med er! Mer tider ochm när-var-hur kommer att komma upp här på bloggen när vi närmar oss September. (Carromic fyller år i September!) (och att bero på fylla år... I morgon fyller allas vår favorit Håkan år....!)


//Carromic

1 kommentar:

  1. grattis Håkan!!
    Föressten, skulle du inte kunna ha en manga kurs västergötland nån gång? Snälla???

    SvaraRadera