onsdag 25 juli 2012

Näst bäst....

Att rita Bleckmossen åt Kp är förstås absolut roligaste jobbet av alla Kp-jobb som jag gör. Men näst roligast är faktikst....*trumvirvel*... att får rita bilder till olika Noveller som KP-läsarna har skrivit! För dels får jag ju läsa schyssta noveller och sen så vet ju jag att den som har skrivit novellen verkligen har lagt ner tid och tanke på att göra just den här fantastiska berättelsen. Kanske det är den första novellen av många? Kanske personen i fråga nån gång i framtiden kommer bli en av Svergies mest älskade författare? vem vet?
Det känns i alla fall väldigt speciellt att få teckna en bild till en berättelse som man vet att skrivbeneten verkligen är stolt över!

Och idag har Kp ringt mig och bett att jag ska rita en bild till just en Läsares Novell... KUL!

//Carromic

2 kommentarer:

 1. På min bokblogg (www.bookfinger.blogspot.com) kan du läsa flera av mina noveller. En novell har jag faktiskt skickat in till KP alldeles nyligen. Det hade varit jättecoolt om den kom med och om det var du som hade tecknat den!!!
  P.S Jag älskar Carromics bilder, serier mm.
  P.P.S Läsarnovellerna i Kp är enligt mig den bästa avdelningen i tidningen (förutom möjligen Bleckmossen XD)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, visst är det kul att läsa alla läsares noveller!! Det känns dessutom superkul för mig att få läsa dom före alla andra! Alla är så himla duktiga! Jag är sjukt imponerad!!

   Radera