måndag 30 juli 2012

Nya Elementar i slutet av Augusti...

Här får ni en lite förhandstitt på ett jobb som jag håller på med just nu. (nej, det är inte Bleckmossen) Jag tror jag kommer bli grymt nöjd med den här bilden sen när den e klar. Jag lovar att lägga upp en bild av den sen nrä den blivit publiserad så får ni se hur den blir... hehe, till dess så får ni ge er till tåls.

FÖRRESTEN - är det någon av er som följer bloggen som råkar gå på Nya Elementar i Bromma i Stockholm, årskurs 8? Ifall ni gör det så får ni besök av mig strax efter skolstarten. Japp, 24 Augusti kommer jag dit och föreläser och vi ska teckna en massa! Sjukt kul! Och alla ni andra som inte råkar gå där - det går bra att snacka med era lärare om att ta dit mig på besök... Man förlorar ju inget på att fråga i alla fall!


//Carromic

4 kommentarer:

 1. Guuuuuuuud hur kan du riva så fint???!!! Fattar inte O.o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha mena så klart Rita!

   Radera
 2. :( jag går i nya elementar och jättemånga (typ jag och 7 till) gillar eller ÄLSKAR bleckmossen och dig! Vi går i fyran och våran lärare är Tinna Lidgren och JAG vill att fu kommer till vår klass bara en liten stund den dagen, då skulle jag bli jätteglad!! Hoppas du lyssnar och är inte som nån tråkig vuxen, KRAM Matilda Skönborg i 4:an i Nya elementar!

  SvaraRadera
 3. åh nej! jag går där i sjuan! D:

  SvaraRadera