måndag 23 juli 2012

Tillbaka!
Heeeejjj!!!

Nu, äntligen, är Carromic tillbaka igen! Har ni saknat mig? ens märkt att jag var borta? Jag har varit på semester, men nu är jag äntligen tillbaka och nu ska här bloggas en massa!

Jag hoppas alla har haft det mysigt och ledigt (en del av er har kanske sommarjobb? Vart då? och är det kul? tråkigt? jobbigt? berätta!) medans jag har varit borta. Trots att det kanske inte varit så fint väder här hemma i Sverige... Men ni kan trösta er lite - där jag har varit har det oxå regnat en massa. Nämligen i Dublin, Irlands huvudstad! Dom har typ en av världens äldsta bibliotek där, som jag naturligtvis varit och tittat på för jag älskar bibliotek. Tyvärr var det fotoförbud där inne så ni får inte se nån bild av Carromic som poserar med nån bok. (fast jag har hittat en bild på nätet av biblioteket som ni ser här bredvid!)

Nej, nu ska jag gå och teckna lite Bleckmossen åt KP 14 i år... och försöka komma på nån roligt tävling. Det var länge sen eller hur? Vi behöver fler tävlingar bums!

Idag har förresten Emma namnsdag så grattis alla Emmor där ute! (Jag heter nämligen oxå Emma) (i första namn. Carolina är mitt andranamn. Man behöver nämligen inte ha sitt förstanamn som tilltalsnamn. Även om det är vanligast så.)

//Carromic

3 kommentarer:

 1. Grattis på namnsdagen! :D

  SvaraRadera
 2. Grattis!

  Kan du mejla mig? modebloggar[snabel-a]hotmail[punkt]com

  SvaraRadera
 3. Jag har saknat att du inte har skrivit på så länge, men det är ju roligt om du har haft en bra semester! Du kanske till och med har fått lite insperation till något nytt äventyr... man kan ju iallafall hoppas!

  SvaraRadera