fredag 31 augusti 2012

Element som stör...

Abby får hundgodis som tröst sen
hantverkarna varit här.
(hon står på två ben här)
Tänkte få en massa saker gjorda idag, men... jag hade hantverkare här i studion. Dom behövde byta grejer på mina gamla element, hyresvärden hade skickat dom. Sen efter att dom varit här så... tja, det liksom avbröt mig och jag kom aldrig riktigt igång igen. Ibland har man såna dagar - då minsta lilla gör att aman inte klara av att koncentrera sig. Andra dagar skulle dom kunna släppa en atombomb i skallen på en samtidigts om dom spelar värsta hårdrocks-musiken på högsta volym och borrar ett hål i golvet en meter ifrån en, utan att det skulle störa det minsta.... (okej, det var lite överdrivet, men ni fattar vad jag menar...)
Min lilla hund blev jätteglad, hon älskar besökare... fast dom ahde med sig nån lustig dammsugare som dom sög vatten ur elementen med - och den var hon rädd för.

//Carromic

3 kommentarer:

 1. Aaaaaw!!! So sweet!

  SvaraRadera
 2. Hej Carromic ! Jag är jätte intresserad av manga, men jag har bara ett problem, jag kan inte måla det ! Min kompis kan måla jätte bra på att måla manga så jag försöker lära mig av henne, men det är väldigt svårt, håret och kläderna är svårast tycker jag nog. Är jätte tacksam för svar !

  SvaraRadera
 3. Hej Carromic!
  Den serieteckning-skolan nu lade ut i KP, kan ni inte lägga upp den här också. Det är lite svårt då jag läser Kp på biblioteket och inte kan låna hem dem. Det skulle vara jättebra<3

  SvaraRadera