torsdag 30 augusti 2012

NYHETER!!

Fin-fina nyheter till er alla... vi har just nu börjat jobba på samlingsalbumet! Där i kommer vi samla så många episoder som får plats av Bleckmossen-följetongen som går i KP och ge ut. från allra första avsnittet! MEN... det är inte allt! Faktum är att det faktiskt inte bara kommer vara en massa gamla serier i Bleckmossens-samlingsalbum! Just det! Det kommer nämligen vara en del nya serier också, och en hel hög sjukt bra och roligt extra material förstås!!

Så vad är dom här NYA SERIERNA som jag pratar om...?!

Jo, som ni säkert har märkt om ni läst Bleckmossen Följetongen så får vi inte mer plats en två sidor, vilket betyder att ibland så skulle vi vilja berätta liiiiite mer om hur vissa saker gick till... Bilden ovanför, på Vincent är i från den första episoden då han är med. 'Utpressningen' heter det äventyret, som säkert några av er kommer ihåg. I det äventyret lyckas Vincent KIDNAPPA IVAN!!!

Jag vet vad ni tänker: OMG! KIDNAPPA IVAN?! HUR ÄR DET MÖJLIGT?! ÄR INTE HAN VÄRSTA SUPER-AGENT SOM TYP ÄR SJUKT DUKTIG PÅ ATT SLÅSS?!

Ja, det är ju Ivan faktiskt... så hur lyckades Vincent med att kidnappa honom?? Tja, det får ni se i samlings-albumet! Eller kanske vill ni veta vad som hände med Håkan efter att han slängt sig mellan Emil och Joen (i episoden ' Joen och Cassandra') och blivit slagen i huvudet (och svimmade i Emils armar)? Åkte dom till sjukhuset? Följde Emil med...? Och vad gjorde egentligen Amanda med tiger hon fick i födelsedagspresent?(i episoden 'konstkuppen')

Ni kommer oxå få en massa grymt extramaterial, som exempelvis:

*roliga hemliga koder som Carromic ritat in.
*Missar och fel som vi gjort...
*Veta vad Cassandra, Joen och Vincent heter mer (och hur gamla dom är, deras intressen m.m)
* läs om Ivans barndom i KGB....

Och MYCKET, MYCKET mer...!!

Det kommer bli skoj, jag lovar! Albumet kommer komma ut 2013. Mer info om när exakt kommer senare!

//Carromic

11 kommentarer:

 1. Kyaaaa!:D Längtar redan, tack Carromic och Oskar för att ni gör sånt här för oss läsare, jätteroligt! m(_ _)m

  SvaraRadera
 2. Längtar, längtar, längtar ... ser verkligen fram emot detta! Kommer definitivt att köpa den när den kommer ut! :D

  SvaraRadera
 3. Yay, mer information bara dagar efter att jag frågat? Awesome! Jag kommer se fram emot att läsa allt det gamla som kommer med, och det nya materialet. Och hoppas det blir ett riktigt tjockt album. <3

  SvaraRadera
 4. Yey, vad kul! Längtar :)

  SvaraRadera
 5. ÅÅÅÅÅH!!!!!! GUD VA KUL!!! LÄNGTAR SÅ JAG NÄSTAN SPRICKER!!! DET LIKSOM BUBBLAR I MAGEN!!!!! TACK, NI ÄGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 6. Åhhh, fiiiina Vincent 8DD

  SvaraRadera
 7. Somewhere over the rainbow31 augusti 2012 21:49

  YEY! :DD
  Vincent! <3 Och Ivan! <3 Avsnittet där Håkan svimmar i Emils armar är ju mitt favoritavsnitt 8'DDD (därav signaturen ^^)

  LÄNGTAR!!! TACK!

  SvaraRadera
 8. OH MY GOD JAAAAA!!!!! ÄNTLIGEN! Okej, fangirlar lite här känner jag.. Men Håkan<3 och Emil! Ska bli så najs, speciellt eftersom jag inte har de gamla kp-tidningarna :)

  SvaraRadera
 9. Jaaaaaaaaaaaaaa!

  SvaraRadera
 10. Äntligen! :D längtar~~ kan det inte vara 2013 nu?!?! vill ju läsa :/

  SvaraRadera
 11. Yeees! Vad kul, längtar redan!!! :D

  SvaraRadera