måndag 6 augusti 2012

Planer inför farmtiden och Carromics Katt...

Antona.


Mäh, idag slutade min ritprogram jag har på datorn att fungera! sjuuukt jobbigt! Har ingen aning om varför, men tillslut blev jag tvungen att ominstallera dom. Men nuuuuuuuuu fungerar allt igen! Puh!

Oskar och jag planerar att traska in på förlaget som gett ut Bleckmossen albumet, Kartago, den 23 augusti. Då ska vi prata en massa om saker som ska hända i framtiden... Låter väl spännande? Vi har en massa projekt och planer och idéer...

JAg vet att jag brukar posta lite gulliga bilder på min lilla hund Abby ibland, men visste ni att jag faktiskt har en katt oxå? Hon heter Antona. Tyvärr så bor hon inte längre med mig. Jag fick henne för en massa år sen (hon är 15 år gammal!) och när jag flyttade hemifrån (och in i en pytteliten studentlägenhet) så vore det ju jätteelakt att ha en katt där. Så jag lät henne bo kvar hos mina förlädrar... När jag väl hade fått den tillräckligt stor lägenhet (där jag kunde ha en liten katttrappa ut, för Antona ÄLSKAR att vara ute) så hade hon bott så länge hos mina förldrar att det bara varit grymt att ta henne därifrån. Så numera är hon väl mer mina föräldrars katt än min. Fast liiite min är hon ändå...

Så hrä har ni en lite bild på henne ifrån i jul, då hon ligger och myser bland alla fina paket!

//Carromic

1 kommentar:

  1. Gullig katt :) Juste Bleckmossen boken finns på biblioteket som vissa har märkt och det var faktiskt jag som sa det till bokklubben som jag går på där att vi skulle köpa in det och det gjorde dem :D Har läst den flera gånger och garvar lika mycket varje gång! / Emmy 13 :P

    SvaraRadera