onsdag 22 augusti 2012

Stockholm snart....

jahapp, imorgon är åker jag till stockholm för att träffa oskar, och vi ska sen gå till kartago och träffa vår förläggare och prata lite... få se om vi kommer ha några bra nyheter med oss till er sen... och naturligtvis mer om bokmässan i Göteborg som börjar närma sig! där kommer vi vara med så då finns det chans för alla er göteborgare att träffa oss (eller ni som bor i närheten!)

Carromic jobbar på...
och på fredag är det dags för mig att undervisa i Bromma. Jag har redan hört att några av er i Bromma gillar Bleckmossen (av er lärare). Jag ska försöka komma ihåg att ta några bilder där så attt ni andra kan få se hur det är där! Jag har ägnat en del av dagen åt attt planera vad jag ska ha med mig...

Ikväll är det meningen att jag ska följa med mister Kim på en grillning, men det har regnat hela dagen och det är kallt ute! Blä!

//Carromic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar