onsdag 12 september 2012

Coola Ivan...

Wohooo! Idag är det min födelsedag och för att fira det så får ni här alla dels ett smakprov ifrån Bleckmossens samlingsalbum, men oxå ett snyggt wallpaper, ett skrivbordsunderlägg till er egna dator! klicka på bilden för att få upp den i större storlek och spara hem den! En tuff bild med en cool Ivan, Blodsängeln... Den här bilden kommer vara med i samlingsalbumet....

Jag kommer inte äta nån riktigt tårta idag... (jo jag tänkte äta lite smörgåstårta men det räknas inte riktigt...) Mina föräldrar kommer och hälsar på min till helgen och då ska vi äta en riktig tårta!jag råkade se att ett konditori här har supercoola tårtor så jag beställde en därifrån. Jag ÄLSKAR bakverk. seriöst. Om jag jobbade i en butik som sålde kakor skulle jag bli supertjock direkt! Kakor och tårtor och pajer och sånt är det bästa jag vet! Mycket bättre än typ godis och chips och läsk!

//Carromic

7 kommentarer: