torsdag 13 september 2012

försvunna pappor och mammor...

Just nu jobbar jag med Bleckmossen som ska in i KP 16 i år - och här finns Silver, Siris enögda pappa med. Och i just det här numret får vi vet HUR han blev av med sitt öga... jag lovar attt ingen av er kan gissa hur det gick till. Oskar och jag kom på det när vi satt på en koreansk restaurang (Oskar älskar koreansk mat) och åt lunch. Ni kommer oxå få vet vad det är som Silver jobbar med i detta nummer...

Att bero på mammor och pappor i bleckmossen - många av våra figurer verkar sakna en förälder. Emil har ju till exempel ingen pappa (även om man kan misstänka vem som är hans pappa...) och Håkans mamma är ju tragiskt nog död. Men Siris mamma då? Vi har fått veta att hon bor kvar i Norrland och att hon tydligen heter Blenda. (Silver och Blenda... är det bara jag som tycker att det låter som två hästar?) Siri måste ha ärvt sitt ljusa hår från henne. Jag skulle så vilja se henne och veta vad hon gör. Undrar om hon oxå är sådär tuff och envis som Siri? (och Siris mormor finns ju uppe i Norrland med! Hon är säkert en sjukt kul tant!)
Samines föräldrar verkar ju inte alls trevliga men vi vet åtminstone vilka dom är...
Amandas mamma har vi inte heller sett! vem är hon? Vad för typ av kvinna vill vara gift med skurk-polisen Hasse? Vi har hört att hon jobbar på sjukhuset och att hon heter Sofia men det är allt... jag vill veta mer om henne med! Och seriöst - Alex föräldrar! Dom måste vara helt underbart coola! (eller kanske supernördiga?)

Den enda som verkar ha någorlunda normala föräldrar är lustigt nog Amir. Men det väger han upp med att vara jättetokig själv, haha!

//Carromic

4 kommentarer:

 1. Du och Oskar är så sjukt grymma! Det var allt ^^

  SvaraRadera
 2. jag längtar så till kp i mårgon.

  SvaraRadera
 3. Hej! jag har 3 frågor:
  - kan siri och håkan bli ihop kanske?det vore sååååå gulligt.
  - kan helen och ivan bli ihop?
  - kan du ha frågestund igen?

  SvaraRadera
 4. hahah, jag vet inte varför, men jag tänker att Siris mamma är rödhårig...xD

  SvaraRadera