måndag 10 september 2012

Glasögon...

Här är en bild jag gjort idag, en seriesida till ett projekt jag ska prata mer om senare. Ville bara visa vad jag gjort idag, hehe. Jag har även gjort nåt heeeelt annat... nämligen varit hos optikern! Jag kom på att det kanske skulle vara bra att skaffa körkort och då måste man genomgå ett syntest först - vilket är jättebra. Det vore ju lite dumt, och rätt farligt, om det körde runt en massa människor som inte såg nåt i trafiken! Så därför bokade jag en synundersökning och gick dit...

Och nu har jag ett bevis här framför mig där det står att Carromic absolut INTE får köra bil om hon inte har glasögon eller linser! Nog för att jag visste att jag inte har världens bästa syn men...... haha, så nu till helgen ska jag gå och titta på glasögonbågar! Spännande! Jag hoppas dom har en massa fina!
Jag är tydligen närsynt, jag ser jättebra på nära håll men inte alls så bra på långt avstånd.

//Carromic

2 kommentarer:

  1. Jag är asnärsynt :S Men har inte glasögon, sjukt dumt faktiskt. Men snart har vi hälsoprov, hoppas jag fixar glasögon då :/

    Men, en liten sak jag funderat på och vill säga: När du ritat Amir i de senaste numrena har han ett väldigt avlångt ansikte och märkliga ansiktsuttryck? xD Han såg bättre ut förut.

    SvaraRadera
  2. Japp, håller med "Anonym"... Du har ritat hela Bleckmossen serien MYCKET bättre för bara någon månad sen. Lägg mer tid i ditt tecknade så blir allt som förut <333

    SvaraRadera