tisdag 11 september 2012

Kp-lukas och nya föreläsningar...

Nyss har jag pratat lite med Oskar och KP-Lukas... Lukas hade värsta grymma idén till en Bleckmossen-grej som ska komma i KP i vår... Ska bli jättekul att göra, tyvärr får ni vänta ett slag med att se vad det blir...
Annat jag ahr gjort idag är naturligtvis att fortsätta att fixa ihop flera sidor till samlingsalbumet. Puh! Det tar lite td att få dom riktigt snygga! (Jag har dessutom börjat skissa på en jättecool och tuff bild av Ivan som ska vara med... tänker göra ett Wallpaper av den och lägga upp här på bloggen som ni ska kunna ladda hem och använda på¨er dator om ni vill!)


Jag håller oxå på att prata lite med en Ulrika om att komma och föreläsa igen... på en helt annan (icke-stockholm) skola! Jag hoppas det blir av! Ska avslöja vart när vi bestämt mer... Men jag kan ge en liten, liten ledtråd i alla fall... det är inte i nån storstad! Jag googlade lite snabbt och ser att staden har ungefär 27 000 invånare!


//Carromic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar