onsdag 19 september 2012

Nästa plejs i Sverige blir...

hammarlundends skolan! Ett av ställena jag ska till!
...och Mörmoskolan!
aaaahhhh, shiiiiit vad mycket jag har haft att göra de senaste två dagarna! Faktiskt så mycket att jag totalt glömt bort att blogga här!! jag har ring och mailat och pratat hur mycket som helst med en massa olika personer, om en massa olika projekt så att jag nästan blivit snurrig i huvudet!

Först - Nu kan jag äntligen avslöja ett nytt ställe jag ska åka till och föreläsa! Nämligen till.... *trumvirvel*......


HAMMARÖ!!

Yes! För er som inte vet vart det ligger så är det precis i toppen av sjön Vänern, ungefär 7 km utanför Karlstad i Värmland! Jag komemr att vara där veckan innan höstlovet i hela 4 dagar och umgås mer er som går på Hammarlundens skola och Mörmoskolan! Ska bli jättekul... på kvällarna undervisar jag förstås inte så då får jag se Karlstad... jag har åkt igenom där nån gång men det var typ när jag var liten så jag minns inget av det. Så nu får jag väl se vad som finns där... Nån som bor i Karlstad som har några fina tips vad man bör göra när man är där? Har ni kanske ett coolt bibliotek? En ful staty? Nåt roligt fik? Jag är där i fyra dagar så nåt måste jag ju hitta på! (Hammarö är nämligen så litet att det inte finns nåt Hotell där så jag få bo på Hotell inne i Karlstad!)


Sen ska jag precis börja illustrera en bok som kommer ut i vår som heter Kommandokusinerna.... det ska bli spännande att få visa er lite av det senare. och berätta lite om vad den handlar om... men först ska jag skriva på ett kontrakt om det, å då återkommer jag med lite mer information...
Och om typ en och en halv vecka är både Oskar och jag på bokmässan i Göteborg! Jag hoppas vi ska hitta en massa tid att blogga om det!!

Nu ska jag gå tillbaka och fixa mer på samlingsalbumet av Bleckmossen, pust! Det tar lite tid att sätta ihop allt snyggt!

//Carromic

1 kommentar:

 1. Hej Carromic,
  Det bästa jag veta att göra är att teckna, där teckna manga är min favorit.

  Vad jag förstått så kommer du att vara på Bokmässan i nästa vecka och då den 28 och 29 september.

  Om man vill se dig prata, signera böcker (eller vad du nu skall göra på bokmässan), vilka tider gäller då?

  MVH,
  Emma

  SvaraRadera