tisdag 2 oktober 2012

Amanda och Samine träffas....

Skiss från KP 17 i år... Amanda och Samine träffas...
Riktigt, riktigt spännande!!
Amand och... Samine... träffas tillslut i KP 17?!!! ååhh! Shit! Vad kommer hända?! Kommer dom hata varandra? Blir dom bästisar? och vad tycker egentligen Amir om det när han får veta?? åhh, sjuuukt spännande!!! Jag lovar, det blir inte riktigt som nån hade tänkt sig... (möjligen som Siri hade tänkt sig för hon är ju smart och anade säkert hur det skulle bli. Skulle inte förvåna mig!)

//Carromic

5 kommentarer:

 1. ser lite ut som Amanda inte är så lycklig över att möta Samine... Iallafall ska det bli riktigt spännande att se vad som händer!! (längtar!):)

  SvaraRadera
 2. Låter så spännande!Längter redan

  SvaraRadera
 3. go ammanda, get yo man back!

  SvaraRadera
 4. Hej Carromic och Oskar!
  Jag har en fråga, kan man läsa Bleckmossen någon annan stans än i KP? Jag har nämligen slutat prenumerera men ÄLSKAR fortfarande serien. Det skulle vara bra om man kanske kunde ladda ner alla avsnitt från i somras och framåt, bara ett förslag =D
  Ha det bäst, hej då

  SvaraRadera
 5. Ajajajaaaj jag skulle inte bli så glad om jag var Amanda... Hoppas bara att Amanda är en mycket bättre person än mig då. :3

  SvaraRadera