torsdag 15 november 2012

Håkan och Kung Julien!


hallåj!

Idag aar ajg varit jättetrött. jobbigt. Fast jag har suttit och skissat en massa Bleckmossen idag, hrä är en liten snabb-skiss från första KP 2013... och i det finns... en SHOCKAD Håkan! hehe, nu blev ni nyfikna, va?
Jag ahr även suttit och jobbat en massa med samlingsalbumet som ska komma ut... måste texta om en massa i det. men det är det vaärt för det blir riktigt snyggt!

Ikväll ska jag gå över till en kompis och titta på film, vi skulle egntligen tittat på filmen förra veckan men då var jag ju sjuk. Det är en film jag velat se jättelänge... MADAGASKA 3! Jag är helt sjukt förälskad i Kung Julien! Jag har alltid älskat lemurer, särkilt ringsvansade! När jag gick i skolan så ritade min klass upp alla oss (fas vi fick inte rika oss själva) på ett papper men gjorde om oss till djur-figurer.
Så nån ropade typ: 'Vilket djur tycker ni Conny ska vara?'
Och så svarade flera och sen ritade vi ut den personen som det djur vi kommit överens om. När mitt namn blev uppropat så var alla överens (utan att jag sagt nånting om min kärlek för detta djur) om att Carromis absolut var en Lemur!

//Carromic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar