måndag 12 november 2012

Kommandokusiner...

puh... tillbaka från Stockholm och vet ni vad som hände direkt? Jag blev jättesjuk! högfeber och snorig och hostig och så... såhela förra veckan låg jag nedbäddad i sängen och bara sov. urk! det e inge kul att vara sjuk! Men nu är jag på benen igen och har massor av saker att ta igen.

Så vad gör jag just nu? Jo, jag håller på att rita en massa bilder till en bok som heter 'Kommandokusinerna' som kommer ut i April. Det är en sån bok som typ Bert och Sune-böckerna är. Den är skriven av en kille som heter Staffan och handlar om dom två tuffa kusinerna Simon och Sandy! Ovanför här ser ni omslaget till boken som jag har gjort... jag tycker att det blev rätt snyggt faktikst. Det finns massa svartvita bilder inne i boken, Ni får se en här på simon som står ute i regnet... och varför gör han det då (utan paraply!)? Tja, det får ni läsa i boken sen när den kommer ut...

//Carromis

2 kommentarer:

  1. Finns det någonstans på nätet där man kan läsa Bleckmossen Boyz??? Smått desperat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, men i augusti/september kommer ett samlingsalbum ut med alla gamla serier i! Plus en massa nytt extrametaerial och nya serier. Sen finns ju Bleckmossen i KP. (och Kp finns på de flesta bibliotek)

      Radera