tisdag 11 december 2012

Kp-poster idag! Wohooo!

I förra inlägget skrev jagg om en poster-tävling... (missa inte tävlingen! scrolla ner till inlägget under och läs!) och vad för kul poster kom idag? jo, massor av posters med senaste KP-julspecial... 27 stycken! GRYMT! och titta här - ser ni vilka det är? Japp, Bleckmossen gänget mitt i vintern som önskeposter i KP! Hoppas ni gillar den!


//Carromic

7 kommentarer:

 1. Dog lite när jag såg Håkan, för fin. Grymt tecknat Carromic! <3

  SvaraRadera
 2. OMG
  JAG SERIÖST
  ÄLSKAR HÅKAN

  SvaraRadera
 3. en liteeen fråga bara, e Emil huvudpersonen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bleckmossen4-ever17 december 2012 20:43

   typ emil amir siri håkan amanda och deras famijer :) ooppss glömde Samine(stavning?)

   Radera
  2. Rätt stavat om jag nt mins fel!!!!

   Radera
 4. Bleckmossen 4-ever17 december 2012 20:45

  sitt på min vägg ovan för sängen, dock har ena hörnet en tendens att losna hela tiden... O_o

  SvaraRadera