onsdag 5 december 2012

mysko grejer...

oj,oj! nästa år händer det en massa konstiga saker i Bleckmossen... en liten tjuvtitt här- Samine utan sin mössa och helt klädd i Rosa och jätte-jättemycket smink?! Det är ju helt olikt henne! Och Amanda  i nedtonade rätt enkla kläder (hon som ääälskar mode) (och tydligen har hon blivit medlem i Green peace?????) och Amir verkar ha slutat fixa till sin frisyr, och dessutom verkar han också ha snott Emils halsduk och T-shirt?! Vad är det egentligen som händer här?! Det finns bara ett sätt att få reda på det... och det är att läsa KP när tidningen kommer ut!

//Carromic

Ps. Ni anar inte hur många gånger jag råkar skriva 'Carromuc' istället för 'Carromic'. I och U sitter ju bredvid varandra på ett tangentbord. Vi kan låtsas att ajg är CarroMUC när jag MUCKAR gräl med nån? och när jag MEKAR med tekniska saker är jag CarroMEk. Och när jag gör nåt muppigt så är jag CarroMUPP.


nu kom jag inte på fler. Skriv gärna några roliga i kommentarsfältet om ni kommer på nån! XD

7 kommentarer:

 1. Samine har "klätt ut sig" till Amanda och Amanda till Samine. Och Amir har bytt utseende med Emil... Men varför? :O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det måste väll vara något i den stilen tror jag också... ô_Õ Men, ofixad frisyr vet jag inte... Emil har ju i typ tio ton med vax i sin frilla varje morgon för att den ska bli så pass enorm och fluffig... x'D

   Radera
  2. Haha ja det tänkte jag med på...

   Radera
  3. Nä faktiskt inte, på en workshop förklarade Carromic att Emil försöker och försöker göra sitt hår "o- puffigt", men har gett upp. Om ni fattar ^.^

   Radera
 2. Carromys på t.ex fredagkvällen om du vil mysa ;D

  SvaraRadera