torsdag 13 december 2012

Vart siris kläder kommer ifrån...

hehe, lite mer tjuvtitt från samlingsalbumet... en kär Håkan ser alltid ut som en sån mjukis kille, fast jag tycker nog att ahn är rätt söt när han är en mjukis. Fast han är förstås väldigt kul när han är sitt ondare jag oxå, hehe. Och här nåt riktigt ovanlig - Siri utan sina tofsar! hon är väldigt söt i utsläppt hår, fast, haha, hon är ju väldigt söt i uppsatt hår med! Vet ni, Siris pappa äger ju en sybehörbutik och jag har alltid trott att det är HAN som fixar alla Siris olika kläder. Hon har ju ofta rätt coola men konstiga plagg på sig. Jag tror att hon typ sufrar runt på nätet och kanske ser en snygg huvtröja med kattöron på och då ropar hon på sin pappa och säger typ:

Siri: Pappa! Jag vill ha en sån där tröja som den där rockstjärnan har på sig - fast i lila!

Pappa Silver: Hmmm, ser ut som fleece... tur, jag fick just in värsta fina parti med olika fleece-tyger. fleece är ju varmt också så det passar ju bra nu när det är vinter. ååhh, jag kommer ihåg en fleece-jacka  jag sydde åt dig då du var fyra, den var så-

Siri: jaja, pappa! kan du fixa det eller inte?

Pappa Silver: okej. Kom så letar vi rätt på ett måttband så jag kan ta dina mått...

Sen sitter han där i soffan och tittar på aktuellt medans han ritar mönster eller nålar ihop olika delar av tröjan... en vanlig hemmakväll hemma hos familjen Marklund.


//Carromic

4 kommentarer:

 1. Omg!! Håkan är så himla söt :D
  Haha xD Silver är ju nästan för snäll ;)

  SvaraRadera
 2. Siris utsläppta hår påminner ganska mycket om mitt! Omg :D

  SvaraRadera
 3. Håkan är så söt. Ah, jag skulle gärna kunna få tag på tyg så lätt, tänk vad mycket kläder jag skulle kunna sy....

  SvaraRadera
 4. Awww<3 Jag har typ samma stil som Siri! Så

  SvaraRadera