måndag 28 januari 2013

Film och Måndag...

Dvärgen Ori från The Hobbit. ... 
Måndag igen... ibland är det jobbigt när en ny vecka börjar och ibland bara vill man börja jobba igen! jag hoppas alla hade en mysig helg! Själv såg jag The Hobbit - den var jättebra och trots att det var sjuuukt länge sen jag läste boken så kom jag ändå ihåg typ allt - så jag kunde sitta där och peka ut vad som var med och vad som Peter Jackson (regisören) plockat in från andra böcker skriva av JR Tolkien. Jag har bara läst The Hobbit en gång på svenska (när jag var elva) och en gång på engelska när jag låg hemma i feber... så det är inte direkt så att jag memorerat hela boken. Hm, konstig vad hjärna väljer att komma ihåg... Finns en massa andra VIKTIGARE saker som jag totalt glömt bort. (fast dom kanske inte var lika roliga förstås, haha!)

//Carromic

1 kommentar:

  1. Hahaha alltså åh den dvärgen liknar en kille jag känner...

    SvaraRadera