fredag 25 januari 2013

FRAMSIDAN!!!! WOW!!

Fredag! wohooo! Äntligen helg! Vad ska ni göra i helgen? Själv hade jag tänkt försöka ta mig ut och gå på bio, har ännu inte hunnit se filmen The Hobbit! Hoppas det finns plats i biosalongen!

Här får ni, för första gången, se hur framsidan på samlingsalbumet kommer se ut! Visst blev den fin? Jag är jättenöjd med den! Just nu sitter jag och fixar in massa sjukt skojigt extra-material... men snart har oxå Oskar skrivit klar en massa nytt manus som jag sen ska rita massa nya serier till... och dom kommer vara med i Samlingsalbumet! Jag lovar att visa lite tjuvtittar på dom här på bloggen när jag börjat jobba med det!


//Carromic

7 kommentarer:

 1. När kommer det ut? Kan knappt bärga mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I september... så liite väntan kva!

   Radera
 2. YAY!!!! Jag längtar tills den kommer ut! Ska köpa den direkt! :D

  SvaraRadera
 3. Snygg! Nu längtar jag ju ännu mer!! >w< Ps. The Hobbit är skit-bra! :'D

  SvaraRadera
 4. Håkan ser helt livsfarlig ut. I love it =D
  Och Raskolnikov fick vara med också och Ivan ser ut som att han tittar på ett tuggummi i Amandas hår. Underbart.

  Måste bara säga att jag är 28 och jag uppskattar den här serien minst lika mycket som den tilltänkta målgruppen. Helgalen humor och fantastiska teckningar! Tack för att ni alltid får mig att fnissa högt för mig själv där jag smyger omkring på barnavdelningen på biblioteket som en missplacerad inbrottstjuv för att få tag i senaste numret av KP för att läsa de sista sidorna. Guldkant på tillvaron!

  SvaraRadera
  Svar
  1. vad kul att du gillar den! en välplacerad inbrottstjuv tycker jag... :D

   Radera
 5. Jag älskat bläckmossen för att:
  *Ni gör en fantastisk serie
  *det är sjukt snygga manga bilder
  *det är spenande!
  *med lite aktion
  *och det viktigaste av allt det är lite kärlek med
  Bläckmossen äger!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera