torsdag 10 januari 2013

Karta över Bleckmossen!

kommer ni ihåg att det en gång publicerats en poster i KP över hela bleckmossen? det avr en karta som visade vem som bodde var och typ vart San Fransisco ligger (det är närmare att gå från Ivan till San Fransisco än vad det är att gå från Emil och Amir dit...) (Siri har liiite längre än då och jag tror Håkan bor längst bort från pizzerian) Om ni inte gör det, eller kanske inte ens prenumererade på KP då eller typ tappat bort er KP med den postern i - det gör inget! För nu kommer den med i samlingsalbumet!! Najs, eller hur?


//Carromic

5 kommentarer:

 1. Jättekul! För jag har inte ens sett den postern innan. Ändå började jag prenumerera för typ fem år sedan, så det måste vara en rätt gammal poster.

  SvaraRadera
 2. Vilken Kp var den med i ?
  ( Har jätte många kp och orkar inte gå igenom alla)

  SvaraRadera
 3. hmmm... jag är faktiskt inte riktigt säker själv på när... men jag vet att jag ritade den 2007 (för det står på bilden) och att den är med i KP innan Joen och Cassandra kom med som figurer. (dom var med för första gången i KP 10 2008) Jag har tyvärr packat ner alla KP från 2007-2009 i kartonger för dom tog så mycket plats, så jag kan tyvärr inte titta. Skulle gissa att jag ritade den typ i december 2007 och att KP publicerade den nån gång på våren 2008...

  SvaraRadera
 4. Jag kan svara på när den var med :D Den kom som önskebild i KP nr 14 2007, hade mina KP:s lättillgängliga så kollade upp det ;) Älskar Bleckmossen! ^^ Denna bilden sitter på min vägg och har gjort det ett bra tag nu, och ner ska den inte! *w*
  //Lizz

  SvaraRadera
 5. Kul att du visste det!

  SvaraRadera