torsdag 3 januari 2013

Tillbaka efter jul!

Hejsan igen! Äntligen är vi tillbaka efter jul och nyårs-ledigt! Vi hoppas att alla ni där ute har haft ett supermysigt, superkul lov och att ni fått många julklappar (ni som firar jul) och hade ett kul nyår!

Själv har jag varit hemma och haft vinterkräk-sjukan. yes. jätte-jätte-jätte-omysigt. så jag behöver väl egentligne inte berätta vad jag gjorde på julafton, ni kan nog använda er fantasi till att förstå...
Eftersom jag har en liten hund (Abby) så var hon inte så förtjust i nyårstafton heller. Hundar är ju som beknat inte särskilt glada i höga smällar. Hon brukar ta det väldigt lugn och inte vara superrädd men det här nyåret var hon jätterädd, stackars liten. Hon blev så rädd att hon bajsade på mina skor som stod i hallen och försökte sen gömma sig i en korg som jag har vantar, haldukar och mössor i. (jag plockade ur henne därifrån och satt med henne i knäet sen)

Men nu är det inga fler nyårsraketer som skrämmer henne och jag är frisk! Och det första jag börjat jobba med i år är att skissa upp omslaget till samlingsalbumet... få se om Oskar kommer gilla mitt förslag sen när jag skickar det till honom...? Ni får en liten, liten tjuvtitt här ovan...!


Gott nytt år på er, alla glada Bleckmossen-läsare!!

//Carromic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar