tisdag 26 februari 2013

Boksläpp!

Kommandokusiner, redo att möta skurkarna!

Simon, en av dom modiga kommandokusinerna!
Vet ni vad...? Jag jobbar ju med annat än bara Bleckmossen och i vintras berättade jag att jag höll på att teckna en massa bilder till en bok som heter 'Kommandokusinerna' (skriven av Staffan Hedberg). Den kommer ut nu den 6 mars (snaaaaart!) men redan idag kan man förhandsboka den på nätet! Och nyss berättade Staffan för mig att den boken ligger på  Adlibris (en känd boksajt där amn kan köpa böcker)-lista över MEST bokade böcker. Kul! Fast den är billigare att köpa på förlagets egen hemsida...

då finns den på följande länk:    Kommandokusinerna!

Och vad handlar den om då? Jo...

Det är äntligen sommarlov och Sandy har längtat till Sommarön varenda dag den här vintern, och ääääntligen är hon på väg dit! Dags att bada varje dag, hur kallt eller regningt det än är!

Men när hon kommer fram berättar hennes kusin Simon att brottslingar härjat fritt på ön och stulit deras morbros superhäftiga motorbåt! Snabbt beslutar sig kusinparet för att bilda en specilastyrka för att ta hand om skurkarna. Dom bli Kommandokusinerna!

Men att vara kommandokusin visar sig vara svårare än dom först trott... Det betyder att dom måste försöka ta sig igenom Olafs Klyfta, där det legendariska Vidundret sägs bo... och vad värre är - Sandy tvingas uppträda för hela ön på talangtävlingen Sjöstjärnan!


Boken kommer naturligtvis att finnas i din vanliga bokbutik också (och om den inte finns inne kan ni beställa den i kassan. alla butiker tar ju inte in alla böcker!) (eller helt enkelt bara beställa från nätet!)


//Carromic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar