fredag 15 februari 2013

Ni missar väl inte...

...att nästa vecka, Torsdagen den 21 Februari kan ni som bor i Kumla träffa Carromic på Biblioteket där och gå på en föreläsning om hur man tecknar Manga? Sjukt kul på sportlovet!


3 kommentarer:

 1. Det var som tusan, en håla som Kumla? Så synd att jag inte bor i Hallsberg längre, det är ju bara 6 minuter mellan med tåg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi försöker ta oss runt till så många ställen som möjligt - och inte bara storstäderna! Själv har jag bott i en mindre stad än Kumla - där vi hade exakt 2 pizzerior, 3 matbutiker och en kombinerad bio/begravningsbyrå/blomsterhandel - så jag vet hur jobbigt det kan vara när allt kul bara händer i dom större städerna

   //Carromic

   Radera
  2. Oh ja, det kan vara hur jobbigt som helst, speciellt som det där jag växte upp inte gick en enda buss på helgerna (jag kommer från en liiiiiiten by med tre gårdar som ligger en bit från Hallsberg, så mindre lätt att göra saker). Jag är så glad att jag bor i stan numera.

   Radera