måndag 25 februari 2013

omslag...

gissa vem som ska göra omslaget till KP 6 i år...? Om ni gissade på Nino Keller (en av Kps illustratörer) så gissade ni fel! Det är nämligen moi - jag på franska! - som ska göra det! och här finns en liten, liten förhandsbild... hehe hela klara får ni se när kp 6 kommer ut!


//Carromic

6 kommentarer:

 1. Yes! Tur att man nyss börjat prenumerera p KP då :3
  Fast nu får vi hoppas att Cassi och Joen inte tar kål på hela gänget.
  Kan ni undervisa manga i Göteborg? Kan intyga att jag behöver en lektion.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ska ju till göteborg under bokmässan i år, då samlingsalbumet kommer ut och vi håller på att förhandla om att ha nån sorts workshop och en massa annat kul i Göteborg samtidigt (fast inte inne på bokmässan utan nån annanstans i stan.) Men än så länge vet vi inte säkert om det blir av - men det finns stor chans att det blir så! mer info kommer senare i sommar...

   Radera
 2. Kommer ni att ge ut en hel seriebok med alla series som publicerats i kp? boken kan ju vara i flera delar.
  Jag har inte följt med sedan början, men våran skola har prenumererat på KP i åratal, så jag har ju läst serien när Kwok-Hei Mak tecknade den.
  Jag är helt besatt av Bleckmossen och har ett önskemål: Alex måste komma tillbaka!
  Nåväl, Jag gillade Smakprovet på boken! Vincents min på Örebro satt perfekt <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes! det kommer en bok i början av September i år, med alla dom tidigaste avsnitten (2007-mitten av 2009) och det kommer förstås fler böcker sen med resten av alla gamla KP-avsnitt!

   Vincents hemliga besatthet är Örebro... Han kanske gillar Svampen-vattentornet eller nåt...? Han kanske tycker den är stiligt randig...

   //Carromic

   Radera
  2. Det låter ju jättekul!
   Och jag ser fram emot KP 6..... Jag känner på mig att den blir bra, med ett så fantastiskt omslag!

   Radera