tisdag 12 februari 2013

Vems hår skulle du helst ha...?

Här är en liten förhandstitt på Bleckmossen ifrån Kp 5 i år - och nrä jag ritade det så kom jag att tänka på hur avundsjuk jag är på Emil hår! Mitt egna hår är mjukt, rätt tunt och lite vågigt, jag skulle behöva typ ett ton hårgele och 15 stycken sprejflasko för att ens komma i närheten av Emils coola taggiga hår! Om jag fick önska att ha hår som en av alla figurer som finns i Bleckmossen så skulle jag verkligen direkt välja Emil! Vilka skulle ni välja? Är det Amandas fantastiska långa hår som lockar eller Håkans häftiga lila snedlugg, eller varför inte Samines härliga burriga hår?

//Carromic

16 kommentarer:

 1. Jag hade typ som Samine förut, fast sedan så klippte jag av det till en snyggare, kort typ 20-tals frisyr ^^
  Men jag tror nog att jag också skulle välja Emil, eller möjligtvis Håkan... >w> <3

  SvaraRadera
 2. Jag skulle helst vilja ha Amandas eller Ivans hår.
  Tänk att få fläta de! AWSOOOME~~ OwO

  SvaraRadera
 3. Jag skulle nog vilja ha Amandas vackra och långa hår<3 Tänk bara om det skulle vara lockigt!!! Awesome!!!<3 Ps håller med Mosippan om att få fläta det eller ha det som en fläta i sitt hår<3

  SvaraRadera
 4. Jag skulle lätt vilja ha Håkans hår!!

  SvaraRadera
 5. Har redan Håkans frisyr<3 men skulle ganska lätt kunna fixa Emils med~<3

  SvaraRadera
 6. Amandas!!! <3<3<3

  SvaraRadera
 7. Tror att det blir Siris hår faktis^^

  SvaraRadera
 8. Jag skulle vilja ha Håkans eller Mikes hår :3 även fast jag är en tjej xD fast för tillfället har jag nästan som Mike faktiskt ;) och det ska jag nog fortsätta ha ett tag till för jag gillar det ^-^

  SvaraRadera
 9. haha Siris eller amandas, hade halvt håkan innan jag liptte av det (ångrara det D:) wahtever jag villa ha som amanda (fast kanse uppsatt?)

  SvaraRadera
 10. Emils! Jag har haft Siris, Amirs och Håkans

  SvaraRadera
 11. fast dock inte samma färger

  SvaraRadera
 12. Amandas eller Siris!! Älskar Amandas långa hår!

  SvaraRadera
 13. Ivan eller Vincents hår,fast jag är en tjej

  SvaraRadera