fredag 19 april 2013

Bara i Japan...

wohoo! Fredag! snart helg och ledigt! Vad ska ni hitta på för kul i helgen...? själv ska jag... jobba. Ska fixa det sista inför seriemässan i stockholm som är nästa helg ändå (27-28 på kulturhuset! missa inte!)

Här är en jättekul produkt från japan! En 'få ett snyggare, bredare leende'-grej... ser lite... obekvämt ut liksom. Och jag är inte så säker på att den direkt hjälper till.... och den rosa ser lite uts om om hon står och räcker ut tungan...


//Carromic

2 kommentarer:

  1. Hallu!! Asså Emil & Håkan=NEEEJ!! Siri eller Alex ska Emil bli ihop med. Jag gillar även hela Anastsia grejen, det skulle jag vilja se mer av. Kanske kan Emils mamma och Ivan bli ihop??

    SvaraRadera
  2. Håller med dig.Emil och Håkan skulle INTE passa tycker jag.Siri eller Alex skulle passa.

    SvaraRadera