onsdag 3 april 2013

Ivan och Antona

Min lilla misse Antona, 1997-2013.
(hon blev en riktigt gammal katt!)

Påsklov för många, men inte för Carromic! Fast just nu håller jag ju på med Bleckmossen-special nummer så det är ju faktiskt ganska kul! Och här får ni en liten liten förhandstitt till! På Ivan, lite äldre (han har skaffat glasögon!) lite mer grått hår och har ni sett hans T-shirt? Han har skaffat sig en bild av sin katt Raskolnikov ! Jag antar att lilla Ras vid det laget har vandrat vidare till katthimlen.

Eller katt-Narnia som jag brukar säga.

Varför säger jag så? Jo, för att min lilla katt Antona alltid brukade öppna skåp och luckor och gå in i dom och sen stänga efter sig och sova där inne. Det såg sjukt roligt ut och påminde mig lite om barnen i Narnia böckerna som går in i en magisk-garderob och kommer till landet Narnia. Så jag brukade alltid säga att Antona gick till Katt-Narnia. Fast i böckerna kan man också komma till Narnia efter döden, så man kan ju också säga det om ett djur har tragiskt nog dött. Min lilla Antona gick till Katt-Narnia för alltid för ungefär en
vecka sen... men hon levede ett långt och lyckligt liv och var väldigt älskad och är numera väldigt saknad.


//Carromic

2 kommentarer:

  1. En fråga bara, varför har Ivan rosa hur nu? Han hade ju typ grått fram till förra året nån gång...

    SvaraRadera