tisdag 23 april 2013

roliga minnen!

Nu har alla era idéer gått samlats och så får vi se när och hur de kommer med i tidningen... det kan dröja ett tag eftersom vi är rätt många nummer före. Det vill säga vi har redan gjort Bleckmossen till flera Kp-nummer som ännu inte kommit ut! men den som väntar på nåt gott...

Just nu sitter jag och fixar lite inför seriefestivalen i helgen (i stockholm), bland annat ska ajg försöka fixa iordning lite motiv till några pins. Pins är sjukt roliga tycker jag, man kan byta och samla och sätta dom på kläder, mössor, väskor... tja överallt! Och mitt medan jag höll på och kolla runt så lyckades ajg hitta den här! (se bilden ovanför!) Min fina stora Pin som jag fick av KP då det var KP-dagen på Skansen. (ni kan läsa gamla blogginlägget om KPdagen HÄR!) Den pinen fick jag av KP-Lukas när jag kom dit (fast jag vet inte om det var han som gjort den...) Jag tycker att det ser jättekul ut att KP-loggan på pinen har typ censureta Samine och Amir kyss!

Jag tror jag ska ta med mig den här till mässan så kan jag ha den på mig så folk kan se att det verkligen är jag....


//Carromic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar