lördag 27 april 2013

Seriemässan del1

Carromic och min ful-snygga mössa!
Hejsan! Är i Stockholm på mitt hotell just nu, klockan är 9.04 och än har jag inte gått iväg till seriemässan på kulturhuset. Mässan börjar klockan 11, men vi utställare ska dit klockan 10 oh ställa iordning allting. Vi kommer finnas på våning 3 på kulturhuset. Om ni vill träffa mig så åk upp till våning tre, gå in genom dörren och titta DIREKT åt höger. Där ser ni bord, typ 7 meter bort, ståendes mot en vit vägg - mitten bordet, som är långt och har en ljusgrön duk över sig, är bordet som jag står vid! Så jag är nästa direkt innanför entrén! Jättelätt att hitta! Kom gärna och prata med mig om vad i vill - tecknartips eller vad som helst! Ni får gärna lämna in fan-art eller fan-serier eller sånt. Autografer eller ta photo med mig är naturligtvis helt gratis och dte gör jag gärna! Och ni kan naturligtvis köpa saker från bordet om ni vill...


//Carromic.

ps. Jag känns nog igen på min superfåninga mössa. (jag älskar den!) fast om det blir väldigt varmt tar jag nog av mig den.

Jag har med mig en annan tjej vid bordet - Maria, som ni säkert oxå kommer se. Hon har en söt röd-brun page-frisyr och glasögon. Om jag är borta (jag kanske är och köper nåt att dricka) så kan ni fråga henne om när jag kommer tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar