måndag 6 maj 2013

Tips på bra saker att göra...

Vissar dagar så blir man jättearg eller ledsen för minsta sak... andra dagar så blir man jätteglad och uppåt för minsta sak! Idag har det varit en solig och fin dag, men extra rolig för Carromic för jag fick ett nytt skal till min mobil. (som syns uppe i bilden) söt eller hur? Om det hade varit en riktigt kass dag för mig så känner jag att jag nog skulle bli lite upppiggad av att titta på den gulliga pingvinen!

Är det en bra eller dålig dag för er idag? och vad kan man göra för att känna sig lite bättre en dag då allt bara blir fel? Skriv era tips i kommentarerna!


//Carromic

1 kommentar:

  1. HALLÅ! Du har inte lagt upp något från den andra dagen på seriemässan! Jag var där och skulle bli jätteglad om du svarar!

    // Tjejen som bjöd dig på POCKY :)

    SvaraRadera