tisdag 25 juni 2013

hoppsan...

hmm... Carromic hade visst fel. Jag trode seriöst att v¨år fina Bleckmossen-tävling skulle vara i KP 10... men den kom idag och ingen tävling! och så såg jag ju at det skulle vara nästa nummer! Kp 11! jahapp... bra koll jag hade då... NOT! nåja, den som väntar på nåt gott...

Istället får ni en liten smakprov på hur KP 12s Bleckmossen kommer se ut. Med en seriös siri!
Haha 'Seriösa Siri' låter som nån sorts special-namn bara för att båda orden börjar på bokstaven S. Fast Siri är ju inte alltid jätteseriös... hon borde ha ett annat ord först! Som typ... SuperSmarta Siri! Det passar mycket bätter...! Hmm... vad skulle dom andra personerna i Bleckmossen ha? Här är mina förslag:


Ensamma Emil

Anslående Amanda

Illegala Ivan

Absolut Accelererande Aktiva Amir


hm... Vilka ord skulle ni använda?

//Carromic

6 kommentarer:

 1. LÄS DETTA!!! DET ÄR VIKTIGT!!

  Halloj! Jag har en liten fråga till er: Skulle ni kunna lägga ut alla bleckmossenavsnitt sen ungefär ett år tillbaka på antigen kpwebben eller här på bloggen som man kan läsa utan att man prenumenerar på kp? För jag ÄLSKAR verkligen serien men jag tyckte att jag växte ifrån tidningen, tillslut var det bara bleckmossen som var intressant. Jag bor även ganska långt ifrån närmaste bibliotek så det skulle vara mycket bekvämare att bara kunna ladda ner avsnitten från datorn!

  P.S Jag försöker hänga med i handlingen från bloggen men jag blir sååå nyfiken när det kommer förhandstittar som jag inte kommer få se...

  SvaraRadera
 2. Hej Anonym!

  Härligt att höra att du älskar serien! Då blir vi glada!

  Men tyvärr kan vi inte lägga ut avsnitten från KP här. Det är viktigt att KP får vara "ensamma" om Bleckmossen, eftersom de köper serien av mig och Carromic. Om Bleckmossen är populär kommer ju fler prenumerera på tidningen. Och utan KP skulle vi inte ha råd att jobba med serien...

  Så tyvärr måste du nog ändå åka till biblioteket. Och så hoppas vi ju att alla gamla avsnitt blir till samlingsalbum efter hand (del 1 kommer i september).

  Ha en skön sommar!
  Oskar

  SvaraRadera
 3. Hej:) Skulle ni kunna lägga ut tävlingen på bloggen? Jag prenumerear inte på Kp men läser det i bibloteket.Men nu har bibloteket sommar stängt och jag kan inte läsa om tävlingen.Om jag skulle prenumera på Kp skulle jag ändå bara läsa bleckmossen^^ Hoppas ni kan lägga ut den på bloggen för jag skulle gärna vilja vara med:3 Ha en trevlig sommar!

  SvaraRadera
 4. Hoppas Emil och Siri blir ihop!För dem passar så bra ihop!!!längtar tills nästa KP kommer!!!bara 8 dagar kvar./ett Siri-fan

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag upptäckte att det skulle handla om bara Emil och Siri blev jag asglad. Bästa paret någonsin(efter NaLu kanske), det måste hända nåt sånt snart! :D

   Radera
  2. Håller med!!!siri + Emil=perfect/ett Siri-fan

   Radera