måndag 17 juni 2013

roliga mormödrar...

Här är en liten förhandstitt på KP 12... Siris mormor igen... Hon är så sjuukt rolig, tycker jag, Jag hoppas hon kommer få vara med igen! Kanske kommer hon åka ner till Bleckmossen ifrån Missenträsk och hälsa på...?

Min mormor brukade alltid bjuda på kakor. Hon hade ett speciellt skåp i köket där hon alltid hade massor av olika kakor. Dessutom bakade hon typ jämnt! Nästan varje gång vi gick hem till mormor och morfar så stod mormor i köket med ett mjöligt förklädde på sig och bakade nån sorts kaka - mest småkakor. Ibland när jag ser vissa småkakor i en butik eller på ett café så brukar jag tänka 'åhh, dom där skulle mormor ha gillat'! Jag har nog ärvt det av henne.. jag ÄLSKAR nämligen kakor. Fast jag bakar inte så ofta som hon gjorde... men det kanske jag kommer göra när jag blir gammal?

Vad brukar era mormödrar eller farmödra göra? Siris verkar gilla att köra traktor... och hon verkar väääääldigt skeptisk mot Tacos... Tja, ni får själva läsa när äventyret 'Sommaren med Siri' kommer i KP!

//Carromic

2 kommentarer:

  1. Otroligt bra!!! :D Läser 10:an nu... Asbra asså!!! Tack så hemskt mycket för att du gör Bleckmossen!!! XOXO //Sissa

    SvaraRadera
  2. Älskar henne! (Mormor powwa!) Ritar Bleckmossen doujin nu... (Vi har verkligen inte samma stil...)

    SvaraRadera