måndag 3 juni 2013

TÄVLING!!

Vinn den här poster...!!
eyy! Idag mejlade Oskar mig och pratde lite om den otroligt coola Bleckmossen-tävlingen som kommer vara  i Kp 10 i år (nästa nummer! OMG! seriöst!!) och då kom jag att tänka på att det var riktigt länge sen vi hade nån tävling här på bloggen! så får det ju inte vara! Så nu är det tävlingsdags igen!! Och vad kan man vinna då? Jo... Vinnaren får den här coola, gula postern (se bilden!) som Carromic gjort! (ja, jag pratar om mig själv i tredje-person, jag är lite som Håkan...) För att vinna postern så måste du svara rätt på två frågor, skicka in svaren till oss på:

bleckmossen@gmail.com

Glöm inte att skriva din adress i mailet så vi vet vart vi ska skicka priset! Skriv 'Poster-tävling' i ämnesraden!
Om det är fler än en person som svarat rätt så lottar vi bland alla dom! Skicka in ditt svar senast den 10 juni! (klockan 23.59! så fort det har gått över till den 11 är det försent...) Den 11 avslöjar vi vinnaren...!Då så! Här kommer frågorna:


1. Vi har haft många KP-tävlingar om Bleckmossen. En var att designa en skurk till serien - och två bidrag var så bra att BÅDA vann! Och så kom Joen och Cassandra in i serien... men det har faktikst varit en liknande tävling, fast då handlade det inte om att designa en skurk... Vad heter tjejen som en läsare har designat till serien och som ofta hänger med gänget...?
2. Vad heter Siris mamma, som kommer med i nästa nummer av KP?


(ps, svaren finns på bloggen, om ni orkar söka...)


//Carromic
1 kommentar: