tisdag 2 juli 2013

Läser igenom...

Idag sitter jag å läser igenom en massa manus som Oskar skickat mig! Det är alltid kul att få veta vad som ska hända i Bleckmossen framöver, hihi... Och Här ovan ser ni en liten del av en bild till en artikel i KP. Visst är det Amanda och Samine (och några andra som sticker fram lite mystiskt...)... men vad för artikel kan det vara? Tja... det får ni se i KP 13 i år! (inte ens jag vet riktigt ! Dom har nämligen inte skrivit den än, men dom hade en bra idé som dom visste att dom ville göra - så KP-Marie pratade med mig och frågade om jag ville rita en bild åt dom till den här artikeln! )


//Carromic

2 kommentarer:

 1. Det känns tråkigt att karaktärer i Bleckmossen bara försvinner.
  T.ex som Samine och Alex (Håkan för den delen också) , dem är med ett tag och sedan så likosm försvinner dem ur serien...

  please SVARA!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen försvinner, men dom är med olika mycket. Huvudpersonerna är ju Emil, Amir och Siri så det handlar naturligtvis mest om dom och dom umgås inte alltid med dom andra figurerna. Det är ju faktikst väldigt många figurer som är med i serien så dom är borta ibland ett tag men sen så kommer dom tillbaka mer igen!

   Just nu utspelar ju sig äventyret uppe i Norrland med Siri och Emil, men snart åker dom ju tillbaka till Bleckmossen och då kommer alla adra tillbaka igen!

   Radera