måndag 8 juli 2013

Yohio i Bleckmossen...

Vi får en hel del brev av er, och vanligast är att vi får brev där det står "Jag vill att den här karaktären ska bli ihop med den där karaktärern i Bleckmossen! PLEASE!!!!!" eller att det står "snälla, det var jättelänge sen den här figuren var med! Jag saknar den! Den MÅSTE vara med igen snart!!"

Fram till melodifestivalen i år. För då ändrades det. Jag vet inte riktigt hur många breven är (har inte räknat) men många, många brev har kommit in där det står: "Snälla, snälla, snälla Carromic - rita Yohio!!!"
Och det lönade sig att tjata på mig, för nu, Kp 13 i år, dyker Yohio upp. Visserligen inte personligen men på en poster i Siris rum!

Om ni vill ha med nån av karaktärerna mer, har idéer eller frågor till oss så går det jättebra att maila oss på bleckmossen@gmail.com

Vi läser ofta kommentarena i Bloggen men det händer lätt att vi missar oxå, så om ni vill vara helt säkra på att vi ska svara er om ni har några frågor så är det bäst att maila!


//Carromic

6 kommentarer:

 1. Vad fin han blev!!!!!!!!!!!(han är min idol!!!!!/ett siri -fan

  SvaraRadera
 2. Undrar vad Yohio skulle tycka om bilden.(jag tror han skulle gilla den!)/ett siri -fan

  SvaraRadera
 3. Ni får mig att fangirla varje gång.
  Ni använder PAINT TOOL SAI, rätt?
  Och, har ni deviantArt? (Heter CrazyCray0n där, och jag skapar animationer (GIFS) och annat).

  SvaraRadera
 4. Hittade eran deviantArt Hohoho C:

  SvaraRadera
 5. Apropå önskningar, kan inte du rita en bild när Emil cosplayar som Roxas från Kingdom Hearts 2 på DeviantArt? Jag skulle bli så himla överlycklig! :D

  SvaraRadera
 6. Siri diggar tydligen min manga series band "PitchXblack"... (Brukar kladda lite när jag har tråkigt) Emil och sångerskan (Winter Skiias) blev barndomsvänner. Emil o Siri gick på konsert! /Hälsningar I love Siriii"

  SvaraRadera