fredag 16 augusti 2013

ännu en vecka har gått förbi...

Fredag idag! Snart helg! Kul, eller hur? Fast här hos mig har det regnat lite idag och det är fortfarande vääääldigt grått på himlen... men regn kan ju vara jättemysigt det med! Åtminstone tycker jag det!

Just nu har jag börjat skissa upp Amir och Amandas nya kläder, och det blir grymt snyggt! Synd att jag inte kan visa er - det skulle ju förstöra överraskningen! Nej, vi får vackert vänta till Kp 15 då det kommer avslöjas...
Så istället får ni en regnbild här av mig (på ett annat projekt jag jobbar med just nu)! Den här tjejen tycker definitivt att det är mysigt när det regnar... men så har hon ju också ett paraply. Det är ju en fördel att ha...


//Carromic

3 kommentarer:

 1. Är ni flera stycken som tecknar Bleckmossen? :) Vi har tipsat er på våran blogg. http://cirkusgangetsanjoe.wordpress.com/2013/08/30/bleckmossen/Hoppas att ni kommer att gilla den :)
  kram Cirkusgänget.
  p.s. De är jag Ellen från finlandsgullet som har 2 bloggar. Ett om min serietidning Cirkusgänget och ett min andra blogg. :)

  SvaraRadera
 2. Jättefint!
  Såå spännande, med vem som har vunnit! Längtar tills KP 15!! Ni har så mycket kul saker på gång också, så allt blir så roligt.

  SvaraRadera