onsdag 28 augusti 2013

Nya boken ute snart...!!

TA-DAA!!

Kolla vad som dök upp hos mig idag! Nya boken!! WOHOOOO!!! snart är den ute i handeln med! spännande, spännande!! den e superfin!

Och igår kom senaste KP (i alla fall hos mig) och då såg jag att man kunde spå sig i handen på baksidan! Det verkar sjukt kul så jag var bara tvungen att testa! Så nu ahr jag gjort det och jag har fått veta att:ett uppslag... här ser ni den första rutan Håkan var med på...!I höst kommer jag klä mig som en blandning av Yohio och Willy Wonka (båda har rätt schyssta klädstilar var för sig. men jag vet inte om det är så smart att blanda dom?) - jag kommer oxå vara så sjuuuukt pinsam (antagligen för att jag går runt som Willyhio. eller kanske ska man säg Yowonka? Wonkhio?) och ingen kommer bli kär i mig (antagligen igen för att jag klär mig jätte konstigt och gör idiotiskt pinsamma saker hela tiden.) och jag kommer få en orm.


Sååå... en riktigt intressant och udda höst för mig alltså. Hm... börjar värma upp lite för det där Yohio-Willy Wonka nu nrä ajg tänker efter... ska nog försöka klä mig så på bokmässan!

Ni kan träffa oss i Göteborg på bokmässans helg 28-29 september! Mer info kommer senare!!

//Carromic

7 kommentarer:

 1. Kommer ni signera nya boken på SF-bokhandeln i Stockholm som ni gjorde när Sjöhästens hemlighet kom ut?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kommer att vara i Stockholm och signera boken, och förhoppningsvis i fler andra städer med. Vilka butiker eller andra ställen vi kommer vara i är inte betsämt än - men info kommer här på bloggen.

   Första signerings-stället blir förståss på Bokmässan i Göteborg, i kartagos monter!

   Radera
 2. Åh va kul. Jag brukar läsa eran serie ibland på biblioteket. Tycker att ni tecknar så fint. :)

  SvaraRadera
 3. Love KP, BMB, HP,PP!! ;)31 augusti 2013 14:50

  Åh, så spännande!:3 Ni tecknar jättefint och er serie är superbra!Längtar tills KP15 också!
  ;-D

  SvaraRadera
 4. Hahah okok ska vara ärlig. Prenumererar bara på kp för bleckmossen. ;---; inget illa mot kp!
  Å å längtar till bokmässan också. Mycket! ;3;

  SvaraRadera
 5. Hej! På er nedräkning står det att Bleckmossen Boys samlaralbum kommer ut om ca 8 dagar. Men när jag gick in på bokus.se och adlubris.se så kan man redan köpa den. Är det meningen?

  SvaraRadera
 6. Nej, nej carromic där tar du lite fel! Det är inte alls första sidan håkan är med på för han är med redan på sida 25, inte på 54 som du anser är första sidan han är med på. Ville bara säga det!! Kram

  SvaraRadera