onsdag 14 augusti 2013

Världens längsta bokbord

Hej!
Så här såg mitt bokbord ut förra året.

Sitter och jobbar idag och känner mig väldigt nöjd med att vi hittat två vinnande bidrag till teckningsstävlingen i KP. Men det var jobbigt att välja mellan så många fantastiska bidrag! Vinnarna presenteras i KP15.

Ni som bor i Stockholm och är ute och går i stan på söndag får gärna komma och säga hej till mig. Jag är med på Världens längsta bokbord, där författare säljer och signerar sina böcker. Jag kommer förstås finnas där med "Sjöhästens hemlighet" (tyvärr dröjer det ju några veckor tills samlingsalbumet är klart). Men känner du någon som inte har "Sjöhästens hemlighet" så finns den alltså att köpa för ett grymt bra pris! Tyvärr är inte Carromic på plats.


Var: På Drottninggatan i Stockholm (någonstans i närheten av nummer 88).
När: Nu på söndag den 18 augusti, mellan kl. 11 och 18.

/Oskar.

PS.  Några klistermärken har jag också att ge bort om du säger det hemliga lösenordet "San Fransisco".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar