lördag 28 september 2013

Live-bloggning inne på facebook!

Hej, allihopa!!

Idag är det bokmässan och jag ska naturligtvis försöka live-blogga så mycket som möjligt!
På grund av att det är många som använder internet inne på mässan så är det ibland jobbigt att kunna skicka medelanden och ibland försvinner vissa (grrrrrr) så det är extra bra att inte skriva jättelånga inlägg utan istället skriva många korta! Dessutom så är ni som inte kan komma säkert intresserade av hur det ser ut på mässan - så jag kommer live-blogga inne på vår facebook-sida istället för på bloggen!

jag kommer posta så många bilder jag kan!


//Carromic

2 kommentarer:

  1. Men dom som inte kan/vill ha fejsbook då?!/ett siri fan

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag var på bokmässan igår, och såg er föreläsning, och den var jättebra! Carromic, du hade ju på dig din fina Mike Wasowski-mössa, så det var ju lätt att känna igen dig. :) Jag köpte den nya boken, Samlade äventyr 1, och jag vill bara säga att det var väldigt kul att få boken signerad av er och prata lite. (Jag var tjejen med lila glasögon och limegrönt som stod först i kön) och det kändes rätt coolt att träffa er, för jag har läst Bleckmossen i KP ett tag och sett era namn där, och vid illustrationerna, men aldrig tänkt på att få en bok signerad live. =)
    Så det var roligt..
    Mvh; Nina

    SvaraRadera